CATERING/ BEDRIJFSLUNCH

    

Op zoek naar een catering voor je feest? Voor iedere gelegenheid verzorgen wij salades en warm/koud bittergarnituur. Daarnaast is ook van alles mogelijk voor een lunch. Van een simpel broodje kaas tot een luxe broodje. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

    

    

VERANTWOORD FRITUREN

    

Cafetaria de Zonnebloem doet mee met Verantwoord Frituren.

Er zijn steeds meer cafetaria's in Nederland die verantwoord gefrituurde frites en snacks serveren. Bij deze cafetaria's worden de frites en snacks gebakken in vloeibaar frituurvet in plaats van vast frituurvet. Want vloeibaar is beter!

Vloeibaar frituurvet is rijk aan goede onverzadigde vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen en een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten. 

Cafetaria's die Verantwoord Frituren bakken niet alleen in vloeibaar frituurvet, maar houden zich ook aan de 'Spelregels Verantwoord Frituren'. Spelregels die zorgen voor krokante en goudgele frites. 

    

    

CLEVERCARD

    

De CleverCard® is geen gewone spaarkaart. Het is namelijk een heel slimme kaart. U spaart niet bij één zaak voor korting maar bij veel meer. 

Ook kunt u betalen met uw gespaarde punten bij alle deelnemende bedrijven. Wanneer u jarig bent ontvangt u van deelnemende bedrijven een speciale actie namelijk Clevercard® Feliciteert! Daarnaast heeft u 4x per jaar recht op CleverCard® Specials, dit zijn speciale acties die alleen geldig zijn op vertoon van uw CleverCard®

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 1