CATERING/ BEDRIJFSLUNCH

    

Op zoek naar een catering voor je feest? Voor iedere gelegenheid verzorgen wij salades en warm/koud bittergarnituur. Daarnaast is ook van alles mogelijk voor een lunch. Van een simpel broodje kaas tot een luxe broodje. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

    

    

VERANTWOORD FRITUREN

    

Cafetaria de Zonnebloem doet mee met Verantwoord Frituren.

Er zijn steeds meer cafetaria's in Nederland die verantwoord gefrituurde frites en snacks serveren. Bij deze cafetaria's worden de frites en snacks gebakken in vloeibaar frituurvet of frituurolie in plaats van vast frituurvet. Want vloeibaar is beter!

Oliën met een neutrale geur en smaak zijn geschikt om mee te frituren, zoals bijvoorbeeld sojaolie of  zonnebloemolie. Oliën zijn rijk aan onverzadigde vetzuren en daarom een prima keuze. Bij Cafetaria de Zonnebloem bakken wij in zonnebloemolie.

Cafetaria's die Verantwoord Frituren bakken niet alleen in vloeibaar frituurvet of frituurolie, maar houden zich ook aan de 'Spelregels Verantwoord Frituren'. Spelregels die zorgen voor krokante en goudgele frites.

    

    

VEGETARISCH & GLUTENVRIJ

    

Er is steeds meer vraag naar vegetarische en glutenvrije snacks. Daarom heeft Cafetaria de Zonnebloem een speciaal assortiment. Vraag voor meer informatie één van onze medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 2